Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Ζώντας με την ανησυχία και το άγχος εν μέσω παγκόσμιας αβεβαιότητας – Δωρεάν Οδηγός στην Ελληνική Γλώσσα

forest pic

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τον Δωρεάν Οδηγό «Ζώντας με την ανησυχία και το άγχος εν μέσω παγκόσμιας αβεβαιότητας» στην Ελληνική Γλώσσα.

«Έχουμε συμπεριλάβει ένα μείγμα ψυχοεκπαίδευσης σχετικά με την κανονική και την υπερβολική ανησυχία, την ομαλοποίηση και μια επιλογή πρακτικών ασκήσεων που εσείς, ή οποιοσδήποτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε την ανησυχία και να διατηρήσετε την ευημερία σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές. Μη διστάσετε να το μοιραστείτε ευρέως.

Αφού διαβάσετε τις πληροφορίες, μπορείτε να εφαρμόσετε τις ασκήσεις, αν πιστεύετε ότι μπορεί να σας φανούν βοηθητικές. Είναι φυσιολογικό να νιώθετε δυσφορία, όταν βιώνετε μία περίοδο αβεβαιότητας, έτσι θυμηθείτε να προσφέρετε φροντίδα και συμπόνια σε εσάς και τους γύρω σας».

Mathew Whalley & Hardeep Kaur

Για την ελληνική μετάφραση εργάστηκαν οι Ψυχολόγοι:
• Αλίκη Ελένη Πουλή (Ψ Fitness Team)
• Έλλη Κουβαράκη
• Κωνσταντίνα Μαρκίδη

Ένα θερμό Ευχαριστώ σε όλους για τη πολύτιμη βοήθειά τους

Αλίκη Ελένη Πουλή: MSc Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, MBPsS, Division of Clinical Psychology, MSc, Pg. Dip Psychiatry, Cardiff University, School of Medicine, Specialized in School Health for Children and Adolescents, Member of IEPA Early Intervention in Mental Health