Σάββατο 25 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Βιο-αναγεννητικές τροφές για ενέργεια

  βιο-αναγεννητικές τροφές - Ορθομοριακή Διατροφή

  Η Ορθομοριακή Διατροφή βασίζεται αποκλειστικά στις βιο-αναγεννητικές τροφές: ό,τι μπορείς να κόψεις από το δέντρο και να ξεριζώσεις από το χωράφι. Φρέσκα, βιολογικά τρόφιμα, μη γενετικά τροποποιημένα, εποχιακές, φυτικές τροφές – φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ορισμένα δημητριακά και ξηροί καρποί. Όταν οι τροφές βρίσκονται σε αυτή την μορφή, έχουν όχι μόνο όλα τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε, αλλά και την αόρατη ζωτική ενέργεια που δίνει ζωή στην ίδια την ύλη.

  Οι βιο-αναγεννητικές τροφές θρέφουν, ανανεώνουν και προστατεύουν τα κύτταρα του οργανισμού προσφέροντάς τους τα σωστά θρεπτικά στοιχεία, τα οποία ονομάζονται ορθομοριακά και είναι απαραίτητα για την ενσωμάτωση της ζωτικής συμπαντικής ενέργειας στο σώμα μας.

  Σε ακόμα πιο απαιτητικές περιόδους που οι ρυθμοί αυξάνονται και οι ενεργειακές ανάγκες μεγαλώνουν η Ορθομοριακή Διατροφή προτείνει την ορθομοριακή φόρμουλα Super Health Mega B Complex, το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να μας χαρίσει περισσότερη ενέργεια και να βελτιώσει τις αντοχές μας σε συνθήκες πίεσης.

  Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ