Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Τα Ορθομοριακά Θρεπτικά Στοιχεία που είναι απαραίτητο να λαμβάνουμε καθημερινά ως πρόληψη και συντήρηση

  Ορθομοριακά Θρεπτικά Στοιχεία

  Αν ζούσαμε στο βουνό, αναπνέαμε καθαρό αέρα, τρώγαμε βιολιγικές τροφές, πίναμε νερό βουνίσιας πηγής, περπατούσαμε καθημερινά και δεν είχαμε άγχος, τότε ίσως δεν θα υπήρχε ανάγκη για συμπληρώματα διατροφής.

  Ο βασικός λόγος που πρέπει να λαμβάνουμε συμπληρώματα διατροφής καθημερινά είναι για να παρέχουμε στα κύτταρά μας τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία ώστε να λειτουργούν σε κατάσταση Υγείας. Χωρίς αυτά, είναι πιθανό να εμφανιστούν διάφορα συμπτώματα, διότι κάθε πάθηση συνδέεται με την έλλειψη ενός ή περισσότερων Ορθομοριακών Θρεπτικών Στοιχείων.

  Τα Ορθομοριακά θρεπτικά στοιχεία χτίζουν την ορθή μοριακή δομή των κυττάρων και σε συνδυασμό με την Ορθομοριακή Ενυδάτωση παρέχουν στον οργανισμό την ασφάλεια και την προστασία που χρειάζεται απένταντι σε εκφυλιστικές παθήσεις.

  Η Ορθομοριακή Διατροφή συστήνει 33 Ορθομοριακά Θρεπτικά Στοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητο να λαμβάνουμε καθημερινά ως πρόληψη και συντήρηση, καθώς και για να μην μαντεύουμε εάν έχουμε καλύψει τις ανάγκες μας από την τροφή ή όχι.

  Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ