Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Σύγχρονη Διατροφή και Κατάθλιψη

  Σύγχρονη Διατροφή και Κατάθλιψη

  Πώς επηρεάζει η σύγχρονη διατροφή τον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου; Η έλλειψη συγκεκριμένων Ορθομοριακών στοιχείων και σωστής ενυδάτωσης, προκαλεί μια διαταραχή νευροδιαβιβαστών και ορμονών στο άτομο. Οι νευροδιαβιβαστές συνδέονται με τον εγκέφαλο-σκέψεις και οι ορμόνες με τα συναισθήματα, επομένως υπάρχει βιοχημική εξήγηση των ψυχικών παθήσεων που απασχολούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού, η οποία αντιμετωπίζεται με ειδικά προγράμματα από την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική.

  Η σύγχρονη διατροφή και κατανάλωση βιο-οξειδωτικών, ζωικών, βιομηχανοποιημένων τροφών, οι οποίες στερούνται πολύτιμων θρεπτικών στοιχείων, έχει ως αποτέλεσμα την ανισορροπία των συστημάτων που ευθύνονται για την διατήρηση υψηλών επιπέδων ψυχικής υγείας και ευεξίας.

  Μάθετε για την Ορθομοριακή Διατροφή, τις βιο-αναγεννητικές τροφές, πλούσιες με φυτικές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και σύμπλοκους υδατάνθρακες και ελάτε σε επαφή με έναν ιατρό Σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής για οποιοδήποτε ζήτημα ψυχικής και σωματικής υγείας σας απασχολεί.

  Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ