Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Πρακτικές συμβουλές για ένα ισχυρό και ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα

Ορθομοριακή Διατροφή - ανοσοποιητικό εικόνα

Με όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη μας έχει γίνει σαφές ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν έχει τις άμυνες που θα έπρεπε να έχει για να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους εισβολέα και να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Είναι σαφές ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν είναι όσο θα έπρεπε ισορροπημένο και ισχυρό, ότι ο οργανισμός μας είναι γεμάτος τοξίνες, ότι πολλοί συνάνθρωποί μας πάσχουν από διάφορες παθήσεις, που ονομάζονται «υποκείμενα νοσήματα», και μάλιστα θεωρείται «φυσιολογικό» μετά από κάποια ηλικία κάποιος να έχει κάποιο από αυτά και αφύσικο να μην έχει κανένα.

Η Ορθομοριακή Διατροφή έχει μία άλλη φιλοσοφία: «Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί σε κατάσταση υγείας και όχι ασθένειας». Ο σκοπός της είναι να βοηθήσει τον καθένα μας να κατανοήσει τις αιτίες που προκαλούν την δυσλειτουργία των κυττάρων και με την μέθοδό της και τα πρωτόκολλα που έχει εκπονήσει να αποκαταστήσει την λειτουργία τους, έτσι ώστε τα διάφορα συμπτώματα να αφανιστούν.

Ορισμένες πρακτικές συμβουλές:

• Αποφύγετε τους κλειστούς χώρους, και αερίστε καλά τους χώρους του σπιτιού και της εργασίας σας.

• Αποφύγετε την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέ καθημερινά, το πολύ αλκοόλ, τα αναψυκτικά εμπορίου και τις τηγανητές τροφές γιατί εξασθενίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυξήστε την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων και πιείτε άφθονο ορθομοριακό νερό.

• Αποφεύγετε τις καταστάσεις που σας αγχώνουν χωρίς λόγο, ασκηθείτε τακτικά, ακόμη και με ένα γρήγορο βάδισμα για μισή ώρα καθημερινά.

Όσο καλά και εάν προσπαθείτε να τραφείτε είναι σίγουρο ότι δεν λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται τα κύτταρά μας καθημερινά και ότι η θωράκιση του αμυντικού συστήματος του οργανισμού είναι ζωτικής σημασίας.

Η Ορθομοριακή Διατροφή σας προτείνει:

OPTIMUM Daily Nutrition: Η ορθομοριακή πολυθρεπτική φόρμουλα που παρέχει στον οργανισμό 32 θρεπτικά στοιχεία για την ολοκληρωμένη θρέψη των κυττάρων καθημερινά.

IMMUNE C: Βιταμίνη C υψηλής βιο-διαθεσιμότητας για μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό, σε συνδυασμό με ψευδάργυρο, εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς, μαύρο σαμπούκο και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού για ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

OMEGA 3 Fish Oil 1000, με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα για να διατηρείται η ισορροπία μεταξύ ωμέγα 6 και ωμέγα 3 λιπαρών οξέων στον οργανισμό, καθότι από την μεσογειακή διατροφή λαμβάνουμε μεγάλη ποσότητα ωμέγα 6 λιπαρών οξέων.

Εκχύλισμα σπόρων του γκρέηπφρουτ: Ένα φυσικό αντιπαθογόνο που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ιούς, μικρόβια, βακτήρια και μύκητες χωρίς να διαταράσσει χλωρίδα του εντέρου.

Colloidal Silver spray: Κολλοειδής Άργυρος, δηλαδή μικροσκοπικά σωματίδια αργύρου που αιωρούνται σε φαρμακευτικού βαθμού νερό. Ένα φυσικό ισχυρό αντιπαθογόνο, δραστικό κατά των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων.

Πηγή: www.orthomoriaki.gr