Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ορθομοριακό Φυτικό Υαλουρονικό Οξύ – Υγεία & Ομορφιά

  Ορθομοριακό Φυτικό Υαλουρονικό Οξύ

  Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα υγρό το οποίο συνδέει ιστούς και όργανα μεταξύ τους και είναι απαραίτητο για την υγεία, την ομορφιά, το δέρμα, την ανάπλαση του συνδετικού ιστού, τις αρθρώσεις και τα οστά.

  Προϊόντα Υαλουρονικού Οξέως, καθώς και Κολλαγόνου, κατασκευάζονται από ζωϊκές πηγές, όπως βοοειδή, χοίρους και πτηνά, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο τοξίνωσης του οργανισμού.

  Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική (Ο.Δ.Ι.) υποστηρίζοντας ότι η απόλυτη χορτοφαγία είναι το μέλλον για την υγεία του ανθρώπου, αλλά και την οικολογία του πλανήτη, δημιούργησε το Ορθομοριακό Φυτικό Υαλουρονικό Οξύ.

  Το Ορθομοριακό Φυτικό Υαλουρονικό Οξύ αποτελεί μια καινοτομία της Ο.Δ.Ι., το οποίο συντίθεται από μύκητες και μικρόβια που υπάρχουν στα φυτά. Αναπληρώνει αποτελεσματικά τις ανάγκες του οργανισμού, χωρίς να τοξινώνει ιστούς και όργανα και ταυτόχρονα είναι μια εξαιρετική επίλογή για όσους αναζητούν φυτικές λύσεις με προϊόντα που προστατεύουν τα ζώα και τον πλανήτη.

  Περισσότερα για το Ορθομοριακό Φυτικό Υαλουρονικό Οξύ εδώ.

  Περισσότερα για το Ορθομοριακό Φυτικό Κολλαγόνο εδώ.

  Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ