Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το κολλαγόνο

  κολλαγόνο - Ορθομοριακή Διατροφή

  Όλος ο οργανισμός αποτελείται από κύτταρα τα οποία κατά ομάδες δημιουργούν τους ιστούς, τα όργανα και τα οστά του σώματος. Το Κολλαγόνο είναι μια σειρά από πρωτεΐνες, οι οποίες αποτελούν τη συνδετική ουσία, με την οποία όλες αυτές τις ομάδες κυττάρων ενώνονται μεταξύ τους, με σκοπό το σώμα να λειτουργεί σε κατάσταση υγείας.

  Κάθε χρόνο, εξαιτίας των οξειδώσεων, τοξινώσεων και του τρόπου ζωής που ακολουθεί ο άνθρωπος το Κολλαγόνο μειώνεται με αποτέλεσμα τα κύτταρα να μην λειτουργούν σωστά και να καταστρέφονται, πράγμα που συμβάλλει στη διαδικασία της γήρανσης.

  Εάν ο οργανισμός διαθέτει τα στοιχεία και τα υλικά που χρειάζεται, αυτή η διαδικασία μπορεί να ανασταλεί, αναπλήρωνοντας με φυσικό τρόπο τις ποσότητες Κολλαγόνου στον οργανισμό, με αποτέλεσμα την ανάπλαση του δέρματος, αλλά και των οστών.

  Το Ορθομοριακό Κολλαγόνο είναι μια ειδικά σχεδιασμένη φυτική φόρμουλα, η οποία περιέχει 7 βασικά αμινοξέα για τη σύνθεση του Κολλαγόνου και μια σειρά από άλλα Ορθομοριακά Θρεπτικά Στοιχεία τα οποία δρούν συνεργικά μεταξύ τους, συμβάλλοντας στην ανάπλαση ιστών και οργάνων, όπως τα οστά, το δέρμα, οι τρίχες και τα μάτια.

  Δείτε το Ορθομοριακό Φυτικό Κολλαγόνο εδώ.

  Περισσότερες λεπτομέριες στο βίντεο που ακολουθεί.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ