Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις τοξίνες

  Τοξίνες - Ορθομοριακή Διατροφή

  Τι είναι οι τοξίνες και γιατί πρέπει να τις αποβάλλουμε; Οι τοξίνες εισέρχονται στον οργανισμό μας μέσω του νερού, της τροφής και του αέρα που αναπνέουμε αλλά παράγονται και από εμάς τους ίδιους!

  Αν υποφέρετε από πονοκεφάλους, ημικρανίες, οιδήματα, έκζεμα, ψωρίαση, κνησμούς, δερματικές παθήσεις, φουσκώματα, δυσκολία απώλειας βάρους, δυσκαμψία αρθρώσεων, δυσκοιλιότητα ή έλλειψη ενέργειας, τότε ο οργανισμός σας χρειάζεται αποτοξίνωση άμεσα!

  Το σώμα μας διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς αποτοξίνωσης με τους πιο κύριους να είναι το ήπαρ, το αίμα και το παχύ έντερο.

  Οι επιστήμονες της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής βοηθούν το σώμα να αποτοξινωθεί με μεθοδολογία, ρυθμό και προσοχή στην ικανότητα του ατόμου να αποτοξινώνεται. Δίνουν στον οργανισμό τα όπλα που χρειάζεται ώστε να αποβάλλει σιγά σιγά τις τοξίνες μέσα από το αίμα του και να αρχίσει να αναπνέει και να ανακουφιστεί.

  Γι’ αυτό η Ορθομοριακή Διατροφή έχει δύναμη και αποτέλεσμα και χιλιάδες άτομα την ακολουθούν.

  Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ