Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Γονιμότητα και βιο-αναγεννητικές τροφές

  Γονιμότητα και βιο-αναγεννητικές τροφές

  Η διατροφή αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη γονιμότητα του ατόμου. Οι τροφές που καταναλώνει το ζευγάρι καθορίζουν απόλυτα την διάθεση, τα επίπεδα λίμπιντο, αλλά και την ικανότητα σύλληψης και κυοφορίας της γυναίκας, όπως επίσης και την ικανότητα τεκνοποίησης του άνδρα. Ένα από τα σημαντικότερα αίτια υπογονιμότητας στις μέρες μας είναι το Βιοχημικό Άγχος.

  Οι βιο-αναγεννητικές τροφές παρέχουν μια σειρά από οφέλη, τα οποία προετοιμάζουν την τεκνοποίηση. Τροφές πλούσιες σε φυσικά αντιφλεγμονώδη, Ορθομοριακά θρεπτικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητες για την ισορροπία των ορμονών, του σακχάρου, της κυτταρικής ανανέωσης, λειτουργίες που επηρεάζουν άμεσα τη γονιμότητα, αλλά και τα επιπεδα υγείας και ευεξίας του ανθρώπου.

  Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική έχει αντιμετωπίσει πολλά κλινικά περιστατικά με ζευγάρια που τεκνοποίησαν, ακολουθώντας τη φυσική ολοκληρωμένη μέθοδο ίασης, που στοχεύει στην αναβάθμιση της κυτταρικής λειτουργίας του οργανισμού.

  Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ