Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Αυτοάνοσα Νοσήματα – Αίτια και Ορθομοριακή Αντιμετώπιση

  Αυτοάνοσα Νοσήματα

  Όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα – ερυθηματώδης λύκος, ρευματοειδής αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσος Κρόν, ελκώδης κολίτιδα κ.α. – είναι κυρίως αποτέλεσμα χρόνιων φλεγμονών που είναι το πρώτο θεμέλιο της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (Ο.Δ.Ι.).

  Ο αποτελεσματικός τους έλεγχος γίνεται μόνο με την Ορθομοριακή Μέθοδο, η οποία έχει αναπτυχθεί για να μειώνει τις υποκλινικές φλεγμονές που δεν ανιχνεύονται με τις συνήθεις εργαστηριακές ιατρικές εξετάσεις. Ο έλεγχος και η μείωση των φλεγμονών και η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση όλων των αυτοάνοσων παθήσεων απαιτεί την διόρθωση και των άλλων τεσσάρων θεμελίων που έχει θεσπίσει η Ο.Δ.Ι.

  Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση στην καλύτερη περίπτωση θα ανακουφίσει προσωρινά τα συμπτώματα και στην χειρότερη δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα διαιωνίζοντας το πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ατόμου μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που τα αυτοάνοσα νοσήματα θεωρούνται «ανίατα» συμβατικά, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο οργανισμός μπορεί να αυτοïαθεί σε όλες τις περιπτώσεις εάν του δοθούν τα κατάλληλα εφόδια.

  Η ανάλυση των επιπέδων υγείας του ατόμου από έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής αποτελεί τον καλύτερο τρόπο πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης του προβλήματος πριν ακόμα εμφανισθεί ως παθολογία αλλά και μετά.

  Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ