Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Αντιμετωπίστε όλες τις ιώσεις και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα

ανοσοποιητικό σύστημα εικόνα

Όλες οι ιώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την λήψη βιταμίνης C. Ακόμη και η πανδημία του κοροναϊού μπορεί να επιβραδυνθεί δραματικά ή να σταματήσει με την χρήση υψηλών δόσεων βιταμίνης C.

Οι ερευνητές και οι γιατροί έχουν δείξει την ισχυρή αντιική δράση της βιταμίνης C εδώ και δεκαετίες. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μεγιστοποιηθεί η αντιοξειδωτική ικανότητα του σώματος και η φυσική ανοσία έτσι ώστε η πρόληψη ή η ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων όταν ένας ιός επιτίθεται στο ανθρώπινο σώμα να είναι αποτελεσματική.

Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες αυτό που έχει σημασία είναι το περιβάλλον του ανθρώπινου οργανισμού για την αντιμετώπιση όλων των ιώσεων και του κοροναϊού.

«Δεν έχω δει ακόμη ίωση που να μην θεραπεύεται ή να μη μειώνονται κατά πολύ τα συμπτώματά της μετά από λήψη υψηλών δόσεων βιταμίνης C», RobertF. Cathcart, MD.

Οι ερευνητές και οι γιατροί της Διεθνούς Εταιρείας Ορθομοριακής Ιατρικής προτρέπουν για την πρόληψη ή την ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων όλων των ιογενών λοιμώξεων την λήψη βιταμίνης C, σε συνδυασμό με τα παρακάτω θρεπτικά στοιχεία για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη D: Διευκολύνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μαγνήσιο: Καταπολεμά τις φλεγμονές και επομένως προφυλάσσει το ανοσοποιητικό σύστημα από αδυναμία.

Ψευδάργυρο: Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σελήνιο: Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Ορθομοριακή Διατροφή σας προτείνει για την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση των εποχικών λοιμώξεων και του κορονοϊού τον συνδυασμό Immune C για υψηλή δόση βιταμίνης C και της ορθομοριακής πολυθρεπτικής φόρμουλας Optimum Daily Nutrition, που περιέχει βιταμίνη D, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο και Σελήνιο.

Πηγή: www.orthomoriaki.gr