Τετάρτη 24 Απριλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Προβολή της Ιταλικής ταινίας «Settembre» την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς

  Ιταλική ταινία «Settembre»

  Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου», η Ομάδα Πολιτισμού Δροσιάς του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο της Αθήνας, το Πολιτιστικό Σωματείο AIAL και την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα, κάνει αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο προβάλλοντας την ταινία  « SETTEMBRE» της Giulia Louise Steigerwalt.

  Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μαντάς
  Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Καίτη Λεκάκου
  Ψηφιακή επιμέλεια: Βάσια Σκυλακάκη

  Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 – «SETTEMBRE» της Giulia Louise Steigerwalt

  Μια ημέρα τον Σεπτέμβριο τρεις χαρακτήρες συνειδητοποιούν ότι η ζωή στην οποία βρίσκονται δεν είναι αυτή που είχαν ονειρευτεί, ότι η ευτυχία είναι μια μακρινή ιδέα, αλλά, ίσως, ακόμα δυνατή. Μια χορωδιακή ιστορία που εξερευνά τις ανθρώπινες σχέσεις, τη βαθύτερη φύση μας και την αναζήτηση μιας πιο αυθεντικής
  επαφής μεταξύ των ανθρώπων. Η Giulia Louise Steigerwalt είναι Αμερικανικής καταγωγής και η ταινία της έχει περισσότερο αμερικάνικο χρώμα. Κρατά μια ήρεμη και καθημερινή εγγραφή. Οι ανατροπές της ψυχής αποτυπώνονται περισσότερο με τη μουσική. (Bob Dylan, Nico, Velvet Unterground ).
  Η ταινία έλαβε 6 Βραβεία και 5 υποψηφιότητες σε Διεθνή Φεστιβάλ.

  Σκηνοθεσία: Giulia Louise Steigerwalt
  Ιταλία /2022 /110’

  Οι προβολές γίνονται στις 20.00’ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, Γρ. Λαμπράκη 19, με καινούριο οπτικοακουστικό σύστημα για καλύτερη απόδοση των ταινιών σε εικόνα και ήχο.

  Είσοδος ελεύθερη
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ