Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου» που προβλέπει έργα ανακατασκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων

  Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου

  Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου», το οποίο προβλέπει έργα ανακατασκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων συνολικού ποσού 1.424.366 €.

  Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο  Διονύσου από το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, τον ανάδοχο του έργου και τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης Στέφανο Κριεμάδη.

  Το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου» υπάγεται στο πρόγραμμα βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας , Άξονας 4.6 «Εκσυγχρονισμός και βελτίωση της ανθεκτικότητας κύριων κλάδων της οικονομίας της χώρας», στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ‘Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Next Generation EU».

  Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, ενισχύοντας σημαντικά το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που είναι ήδη σε εξέλιξη σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ