Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Βράβευση για το 1ο Δ.Σ. Διονύσου σε διαγωνισμό Εικαστικών με τίτλο «Έχω δικαίωμα»

  1ο Δ.Σ. Διονύσου

  Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς μία ακόμη βράβευση για το 1ο Δ.Σ. Διονύσου ήρθε να επισφραγίσει το υψηλό περιεχόμενο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας, αλλά και να αναδείξει, ταυτοχρόνως, ότι οι μαθητές μας, όποια ηλικία κι αν έχουν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ενεργοί πολίτες στην κοινωνία που ζουν.

  Οι μαθητές της Δ’ τάξης του Σχολείου μας έλαβαν μέρος στον μαθητικό διαγωνισμό Εικαστικών με τίτλο «Έχω δικαίωμα», που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. Μέσω των παιδικών πορτρέτων του επιμελήθηκαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του τμήματος, διεκδίκησαν με μια φωνή και ένα εικαστικό δημιούργημα την ισότιμη κατοχύρωση και εφαρμογή των δικαιωμάτων των παιδιών σε όλο τον κόσμο! Το εικαστικό τους έργο αντανακλά τη δημιουργικότητα, το ταλέντο, την ανεξάντλητη φαντασία τους, καθώς και τον μοναδικό τρόπο που αντιλαμβάνονται την πολυμορφία του πλανήτη μας!

  Στις 10 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων ζωγραφικής των σχολείων και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής βράβευσε τα έργα μα Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι/ες συνέβαλαν στην διοργάνωση και υλοποίηση της εξωστρεφούς εικαστικής δράσης.

  Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση και υλοποίηση αυτής της εξωστρεφούς εικαστικής δράσης και συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά όλων των σχολείων για τη συμμετοχή, τη δημιουργικότητα και την αστείρευτη έμπνευσή τους!

  Φώτιος Περρής
  Διευθυντής  1ου Δ.Σ. Διονύσου
  International School Award
  Award- winning eco- school
  www.protodimotikodionysou.gr
  mail@1dim-dionys.att.sch.gr
  Στρατή Καρρά & Κίου
  14576, Διόνυσος
  τηλ/fax 210 8150500
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ