Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου συμμετείχε σε διαδικτυακή συνάντηση – συνέντευξη με εκπροσώπους της επίλεκτης ομάδας της βρετανικής αεροπορίας

  1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου συνέντευξη με εκπροσώπους της επίλεκτης ομάδας της βρετανικής αεροπορίας RED ARROWS

  Την Πέμπτη, 19-5-2022, οι μαθητές της Στ΄τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή συνάντηση – συνέντευξη με εκπροσώπους (πιλότο και μηχανικό αεροσκαφών) της επίλεκτης ομάδας της βρετανικής αεροπορίας RED ARROWS (Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την ομάδα αυτή εδώ).

  Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο το οποίο απηύθυνε πρόσκληση σε τρία επιλεγμένα σχολεία της χώρας. Οι μαθητές μας, μετά από μια άψογη συνεργασία και με την παιδαγωγική καθοδήγηση της δασκάλας τους, κ. Βαΐτση, προετοίμασαν με τη μέθοδο brainstorming τις ερωτήσεις τους προς τους καλεσμένους μας.

  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη στα αγγλικά, τα παιδιά παρακολούθησαν σχετική παρουσίαση από τους 2 ομιλητές και στη συνέχεια οι μαθητές μας υπέβαλαν τις επιλεγμένες πλέον ερωτήσεις τους  στους διαδικτυακούς επισκέπτες. Το τέλος της συνάντησης βρήκε τους συμμετέχοντες ενθουσιασμένους και πιο “πλούσιους” σε εμπειρίες, γνώσεις και μαθήματα ζωής!

  Φώτιος Περρής
  Διευθυντής  1ου Δ.Σ. Διονύσου
  International School Award
  Award- winning eco- school

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ