Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Συνεχίζονται οι φυτεύσεις στο Δήμο Κηφισιάς

  φυτεύσεις Δήμος Κηφισιάς

  Η εργασία που κάνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι να ομορφαίνει και να πρασινίζει γειτονιές που το έχουν ανάγκη, όσο οι καιρικές συνθήκες  το επιτρέπουν.

  Οι καινούργιες φυτεύσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα, περίπου 100 δέντρα και περισσότεροι από 500 θάμνοι είναι στη νέα παιδική χαρά στην οδό Κοσκινά Κάτω Κηφισιάς, σε χώρο της Άνω Κηφισιάς, στην οδό Θέτιδος στην Εκάλη, στις οδούς Πελοποννήσου και Αγίου Σεραφείμ στις Αδάμες, στο πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά, στην οδό Γ. Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία και σε άλλα σημεία.

  Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργο Σκορδίλη σε συνεργασία με τους γεωπόνους της Υπηρεσίας επέλεξαν δέντρα και θάμνους σύμφωνα με τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες του Δήμου Κηφισιάς και φρόντισαν να έχουν τέτοιο μέγεθος που θα βοηθήσει  άμεσα στην αύξηση του πρασίνου.

  Οι φυτεύσεις θα συνεχιστούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ