Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Διονύσου Κωστή Κουριδάκη με τους Μητροπολίτες κ. Κύριλλο και κ. Αθηναγόρα

  Συνάντηση υποψήφιου Δημάρχου Διονύσου Κωστή Κουριδάκη με τους Μητροπολίτες κ. Κύριλλο και κ. Αθηναγόρα

  O υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Κωστής Κουριδάκης συναντήθηκε σε προγραμματισμένες συναντήσεις και σε εγκάρδιο κλίμα με τους Σεβασμιότατους Ποιμενάρχες μας Μητροπολίτες Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλο και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Σαμπαζιώτη.

  Ο Δήμος Διονύσου Εκκλησιαστικά ανήκει στην Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, εκτός της Δ.Ε. Κρυονερίου που ανήκει στην Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

  Ο κ. Κουριδάκης, αφού ζήτησε τις ευχές των Σεβασμιότατων για τον προεκλογικό του αγώνα, εξέθεσε το προγραμματικό μελλοντικό σχέδιό του για την περιοχή του Δήμου Διονύσου και την από κοινού συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου σε θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντας και κοινωνικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.

  Οι Σεβασμιώτατοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Κουριδάκη τονίζοντας παράλληλα ότι ἡ τοπική Εκκλησία συνεργάζεται και θα συνεργάζεται άψογα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ