Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα

  Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα

  Με το νέο Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Χρίστο Δήμα συναντήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

  Ο κ. Καλαφατέλης σε συνέχεια των διαδοχικών συναντήσεων που έχει πραγματοποιήσει με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, έθεσε στον Υφυπουργό το ζήτημα της επίσπευσης των εργασιών για τη διαμόρφωση του αρχαιολογικού χώρου του Ικαρίου στη Ραπεντώσα Διονύσου, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί μεταξύ Υπουργείου και Δήμου.

  Ακόμη, έθεσε στον κ. Δήμα το ζήτημα της δημιουργίας Θεάτρου, στο πλαίσιο της ανάπλασης των ανενεργών λατομείων του Διονύσου, ενώ τον ενημέρωσε και για το δίκτυο περιπατητικών διαδρομών που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δήμος.

  Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συναντίληψης, λαμβάνοντας τη δέσμευση του κ.Δήμα για την προώθηση των σχετικών θεμάτων του Δήμου το ταχύτερο δυνατόν.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ