Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Συνάντηση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Διονύσου με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας

  Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας - Δήμου Διονύσου - Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας

  Με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Ιωάννη Μπαλατσό, συναντήθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας στον Άγιο Στέφανο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Ύδρευσης, Ιωάννης Τραϊφόρος.

  Ο κ. Ι. Μπαλατσός ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο για θέματα που άπτονται της έξαρσης κλοπών και διαρρήξεων στο Δήμο Διονύσου και κατ’ επέκταση, των κρουσμάτων εγκληματικότητας και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες του Διονύσου.

  Από την πλευρά του, ο κ. Ιωάννης Τραϊφόρος τάχθηκε στο πλευρό της Αστυνομίας με οιονδήποτε τρόπο ζητηθεί, επισημαίνοντας ότι οσονούπω η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας θα αυξηθεί.

  Εξετάστηκαν, επίσης, μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, με στόχο τη θωράκιση των περιοχών μας. Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας, καταρτίστηκε ήδη σχέδιο για την άμεση αντικατάσταση λαμπτήρων, πρωτίστως, σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ