Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Summer Camp Διονύσου 2023: Ρεκόρ συμμετοχών με 2845 παιδιά – Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ανοίγει και πάλι η πλατφόρμα για 250 επιπλέον θέσεις

  Summer Camp Διονύσου

  Ρεκόρ συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε δυνατή πρόβλεψη έχει σημειωθεί στο φετινό Summer Camp Διονύσου 2023, καθώς οι συμμετοχές παιδιών για όλες τις περιόδους, που έχουν υποβληθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έχουν ανέλθει στις 2.845 (έναντι του αριθμού 2500 που ήταν η αρχική πρόβλεψη).

  Αυτό επιβεβαιώνει τη σημαντική επιτυχία του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο παρέχει αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για τα παιδιά του Δήμου μας, με αναπόφευκτο όμως επακόλουθο την πολύ μεγάλη αύξηση της συμμετοχής, σε επίπεδα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθούν.

  Σημειώνεται ότι στο περσινό  Summer Camp 2022 οι αρχικές θέσεις ήταν 1900 και τελικά ανήλθαν σε 2.200, ενώ φέτος προβλέφθηκε σημαντική αύξηση των θέσεων σε ποσοστό άνω του 30%.

  Με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη λόγω της απροσδόκητης συμμετοχής και προκειμένου να ικανοποιηθούν στο μέτρο του δυνατού οι αυξημένες ανάγκες, δίνεται η δυνατότητα για την κάλυψη 250 επιπλέον θέσεων συνολικά και για τις 3 περιόδους.

  Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 11:00 π.μ. μέσω της πλατφόρμας και θα ολοκληρωθεί μέχρι την εξάντληση του επιπλέον αριθμού θέσεων.

  Υπογραμμίζεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι επιπλέον θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας υποβολής.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ