Σάββατο 25 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Στο δημοτικό κτίριο «Μελίνα Μερκούρη» στη Νέα Κηφισιά θα στεγαστεί η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς

  δημοτικό κτίριο «Μελίνα Μερκούρη» Δήμου Κηφισιάς

  Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη» στην οδό Πλατάνων στη Νέα Κηφισιά, που θα στεγάσει την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του Δήμου Κηφισιάς.

  Στο κτίριο τα σημάδια του χρόνου και της φθοράς, ήταν εμφανή. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα ο δήμος σε εργασίες επισκευής τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά προκειμένου να είναι πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένο.

  Από τα συνεργεία του δήμου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες διαμορφώσεις στους εσωτερικούς χώρους και ολική ανάπλαση του εξωτερικού χώρου με φυτεύσεις δέντρων, θάμνων και λουλουδιών.

  Στη διαδικασία μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, υπήρξε αγαστή συνεργασία του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου « Ο Κηφισσός»  και της Φιλαρμονικής «Ανδρέας Κατεβαίνης» του Δήμου Κηφισιάς.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ