Παρασκευή 24 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ψηφιακή πλατφόρμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Κηφισιάς

  Ψηφιακή πλατφόρμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων Δήμου Κηφισιάς

  Ο Δήμος Κηφισιάς ξεκίνησε μια σοβαρή προσπάθεια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για την  υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Δημιουργήσαμε μια ψηφιακή πλατφόρμα που δίνει αυτή την δυνατότητα, με στόχο να βρεθεί μια μονιμη οικογένεια, ένα σπίτι για κάθε αδέσποτο ζώο που φιλοξενείται στο ενδιαίτημα του Δήμου μας.

  Ανοίξτε την καρδιά σας και αποκτήστε μια μοναδική συντροφιά, σώζοντας μια ζωή.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς με αφορμή τη δημιουργία της πλατφόρμας υιοθεσίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Κηφισιάς δήλωσε:

  «Ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας συμπεριλαμβάνει και την ευζωία των ζώων που ζουν σε αυτή. Το ζήτημα δεν είναι να κρύψουμε τα αδέσποτα ζώα, κλείνοντάς τα  σε ένα χώρο. Το ζήτημα είναι πώς πρέπει να λειτουργήσουμε ώστε να μην υπάρχουν αδέσποτα. Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα δείχνει τον πολιτισμό και την παιδεία της κοινωνίας μας. Εκείνα μας δίνουν την αγάπη τους και το μόνο που μας ζητούν είναι να μην τα εγκαταλείψουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ακούραστους εθελοντές φιλόζωους, που συνδράμουν στις προσπάθειές μας, αλλα και τα στελέχη των υπηρεσιών μας που έχουν δημιουργήσει μια αλυσίδα αγάπης για να σώσουμε όσα περισσότερα αδεσποτάκια μπορούμε. Συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Φιλοζωίας, Έλενα Χρονοπούλου και τον Τ. Τάσκαρη για την ευγενική χορηγία της δημιουργίας της ιστοσελίδας».

  Οι πολίτες μπορούν με ένα κλικ στην πλατφόρμα του Δήμου Κηφισιάς εδώ να βάλουν έναν νέο φίλο στην οικογένεια τους που θα τους αλλάξει τη ζωή.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ