Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Προσωρινή απαγόρευση εναπόθεσης κηπαίων σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου έως τις 17 Ιουλίου 2023 λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

  απαγόρευση εναπόθεσης κηπαίων σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου

  Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν όλες τις επόμενες ημέρες (υψηλές θερμοκρασίες και άνεμοι) και με σκοπό τη μείωση του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, απαγορεύεται έως τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 η εναπόθεση κηπαίων και κλαδιών σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου.

  Υπογραμμίζεται ότι οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος θα συνεχίσουν κανονικά όλες τις επόμενες μέρες τους καθαρισμούς εκτάσεων του Δήμου καθώς και την αποκομιδή των κηπαίων.

  Σε κάθε περίπτωση παρέχεται στους δημότες η δυνατότητα εναπόθεσης κηπαίων, η οποία θα πραγματοποιείται μέσω των ειδικών κάδων βιοαποδομήσιμων μόνο με ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο 693 0074751 (κλήση ή μήνυμα «Viber»).

  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή και συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να μειώσουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς και να προστατέψουμε αποτελεσματικά τον τόπο μας.

  Μανώλης Κόκκαλης
  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ