Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Διονύσου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 λόγω της αθλητικής διοργάνωσης «Τρέχουμε στα ίχνη του θηρίου»

  Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου - Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς

  Στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου «Τρέχουμε στα Ίχνη του Θηρίου», την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα από 08.00 έως 12.30, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Διονύσου θα ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  Αναλυτικότερα, παρακάτω αναφέρονται οι δρόμοι που θα κλείσουν ονομαστικά.

  Α) Για τον αγώνα των 21,1 χιλιομέτρων και για το τμήμα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Διονύσου (κυκλική διαδρομή):
  Παράδρομος της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης-Αγίου Αθανασίου – Λεωφόρος Μαραθώνος – Χελμού – Ηρώων Πολυτεχνείουαναστροφή στον σταθμό του ΟΣΕ – Κοιμήσεως της Θεοτόκου – οδό Κωνσταντινουπόλεως – Στρατάρχου Αλέξανδρου ΠαπάγουΚωστή Παλαμά- Ηρώων Πολυτεχνείου – Χελμού – Λεωφόρος Μαραθώνος- Αγίου Αθανασίου.

  Β) Για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων (κυκλική διαδρομή):
  Εκκίνηση στον Άγιο Στέφανο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον σταθμού του ΟΣΕ – Χέλμου – Λεωφ. Μαραθώνος – Αγίου Αθανασίου – αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή.

  Οι πιο πάνω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί και στις δύο λωρίδες (ολική κατάληψη) για τα οχήματα και η διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τους δρομείς.
  Κατά μήκος όλης της διαδρομής θα υπάρχουν Τροχαία, εθελοντές και όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας, για να διευκολύνουν τη διεξαγωγή του αγώνα και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ