Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Προμήθεια εξοπλισμού σε 4 ΚΑΠΗ και 11 Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς

  νέος εξοπλισμος - Δήμος Κηφισιάς

  Στη διάθεση εξοπλισμού για την Κοινωνική Υπηρεσία και τους Παιδικούς Σταθμούς προχώρησε ο  Δήμος Κηφισιάς, με σκοπό την ενίσχυση των δομών Κοινωνικής Φροντίδας.

  Η προμήθεια του, έγινε στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “Επέκταση- Αναβάθμιση υποδομών στις οποίες παρέχονται κοινωνικές υπηρεσίες στο Δήμο Κηφισιάς” που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014 – 2020 και χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης,  προϋπολογισμού 88.136,25 €.

  Η προμήθεια εξοπλισμού αφορούσε στα 4 ΚΑΠΗ του Δήμου και στους 11 Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς. Για τα ΚΑΠΗ ο εξοπλισμός  είναι απαραίτητος για την φροντίδα των ωφελούμενων ενώ αναφορικά με τους Παιδικούς Σταθμούς, ο εξοπλισμός αφορά αφενός σε προμήθεια υλικού και αφετέρου στην υποστήριξη των καθαυτού εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

  Πιο συγκεκριμένα η προμήθεια αφορούσε σε:

  Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί

  Ηλεκτρονικός εξοπλισμός, τοποθέτηση μεμβρανών ασφαλείας στις γυάλινες επιφάνειες (παράθυρα, πόρτες κτλ ).

  Παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό για τις ανάγκες των σταθμών.

  Δομές Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΑΠΗ)

  Κλιματιστικά μηχανήματα, ηχητικά συστήματα, ηλεκτρονικός– ηλεκτρομηχανονολογικός εξοπλισμός, ηλεκτρικές συσκευές, οικιακός εξοπλισμός.

  είδη ιματισμού, έπιπλα.

  Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχώς εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει τις κοινωνικές δομές του προσφέροντας στους πολίτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της παιδικής και κοινωνικής μέριμνας, της υποστήριξης της οικογένειας και της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής σε τοπικό επίπεδο.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ