Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ονοματοδοσία Δημοτικού Γηπέδου Κρυονερίου στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Κοινότητας Μανώλη Σκούρα

  Ονοματοδοσία Δημοτικού Γηπέδου Κρυονερίου - Μανώλη Σκούρα

  Σε μία σεμνή όσο και συγκινητική τελετή ο Δήμος Διονύσου και η Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου την Κυριακή 24/9 τίμησαν τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κοινότητας Κρυονερίου Μανώλη Σκούρα (1983 – 1990), δίνοντας το όνομά του στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου.

  Παρόντες στην τελετή ονοματοδοσίας, που τέλεσε ο π. Πέτρος, ήταν μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος Προέδρου, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Κρυονερίου Ηρακλής Χιώτης και Τοπικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και μέλη της Διοίκησης, πρώην μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος και μέλη του Α.Ο. Κρυονερίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και πλήθος κόσμου.

  Ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης στην ομιλία του υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά του Μανώλη Σκούρα στην αναμόρφωση του Κρυονερίου σε μία σύγχρονη πόλη και τη συμβολή του στην ανάπτυξη σχεδίου πόλης και υποδομών, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για το χαρακτήρα και την εντιμότητά του.

  Η εκδήλωση ονοματοδοσίας ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παρευρισκόμενους.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ