Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ, Κωστή Κουριδάκη, για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Διονύσου

  ΕΥΠΟΛΙΣ - Κωστής Κουριδάκης

  Μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ, Κωστή Κουριδάκη, για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Διονύσου

  «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, όλες και όλους που ψήφισαν, με προβληματίζει ιδιαίτερα η πλειοψηφούσα αποχή.

  Θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων, που στη μεγάλη πλειοψηφία τους έκαναν ένα καθαρό, έντιμο, και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα. Να ζητήσω να παραμείνουν ενεργοί στον αγώνα για ένα καλύτερο Διόνυσο.

  Ιδιαιτέρως θέλω να καλέσω τους δημότες να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή, η αποχή, δείχνει ανοχή και τελικά συνενοχή.

  Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλες και όλους τους συνυποψηφίους μου στον ΕΥΠΟΛΙΣ για την ανιδιοτέλεια τους, την κατάθεση ψυχής και το ήθος που επέδειξαν στον προεκλογικό μας αγώνα, είμαι υπερήφανος που είμαι επικεφαλής αυτού του ψηφοδελτίου.

  Δυστυχώς το μήνυμα μας δεν έτυχε της αποδοχής που πιστεύαμε, αυτό είναι το εκλογικό παιχνίδι, συνεχίζουμε με σθένος και αποφασιστικότητα.

  Η στάση της παράταξης μας στον δεύτερο γύρο, θα αποφασισθεί συλλογικά με βάση τις προγραμματικές μας θέσεις και τις δεσμεύσεις των δυο υποψήφιων.

  Σας ευχαριστώ!»

  Κωστής Κουριδάκης
  Επικεφαλής ΕΥΠΟΛΙΣ
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ