Πέμπτη 8 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου το Σάββατο Νοεμβρίου 2022

  εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Διονύσου 2022

  Δεκάδες πολίτες και φορείς στήριξαν έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

  Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με ραντεβού, από την Κινητή Μονάδα του «Κοργιαλένειου – Μπενάκειου ΕΕΣ» Νοσοκομείου. Τη διαδικασία (αιμοδοσία, λήψη δείγματος μυελού οστών) συντόνισαν και διοργάνωσαν με άψογο τρόπο οι εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

  Παράλληλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να γίνει, εφόσον το επιθυμεί, εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών βοηθώντας ασθενείς σε όλον τον κόσμο.

  Η μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών του Δήμου μας, με περίσσευμα ψυχής έδωσε για ακόμη μία φορά το «παρών» στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του υγειονομικού μας συστήματος.

  Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ» προς τους δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας και εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου.

  Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την κ. Μαρία Κουκουλάκου (Νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια και υπεύθυνη της αιμοδοσία του ΕΕΣ), τους εθελοντές και τις εθελόντριες του ΕΕΣ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Κοργιαλενειο – Μπενάκειο Νοσοκομείο του ΕΕΣ, το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. που προσέφερε νερά και τις πορτοκαλάδες, την Τράπεζα τροφίμων και το κατάστημα Hubeat (Λεωφ. Κρυονερου 12, Άγιος Στέφανος) που πρόσφερε 52 δωρεάν γεύματα στους αιμοδότες.

  Στην αιμοδσία έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γεωργία Κριεμάδη, η Αντιδήμαρχος  Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης Σοφία Κατσίγιαννη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μπαμπανίκας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Αρνής κ.α.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ