Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Κυριακάτικη βόλτα απόλαυσαν οι πολίτες περπατώντας και ποδηλατώντας στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας

  κέντρο Νέας Ερυθραίας, πολίτες και οικογένειες με παιδιά περπατώντας και ποδηλατώντας

  Κυριακάτικη βόλτα απόλαυσαν στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, πολίτες και οικογένειες με παιδιά περπατώντας και ποδηλατώντας την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

  Για δεύτερη φορά στη Νέα Ερυθραία ο  Δήμος Κηφισιάς  προχώρησε στην  παραχώρηση δημόσιου χώρου σε πεζούς και ποδηλάτες, δράση συμβατή με το πνεύμα της εποχής μας αλλά και με τις τάσεις σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μαζί με τους Αντιδημάρχους Σταύρο Ζαπάντη- Αειφόρου Ανάπτυξης και Ενέργειας- συντονιστή της δράσης, Μιχάλη Καυγαλάκη- Νέας Ερυθραίας, Αλέξιο Μακρή –Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών περπάτησαν στους χωρίς αυτοκίνητα και θόρυβο δρόμους της Νέας Ερυθραίας συμμετέχοντας στη δράση και καταγράφοντας τις απόψεις και τις επισημάνσεις  πολιτών και επαγγελματιών.

  Ευχάριστη νότα στην ηλιόλουστη Κυριακή το μουσικό πρόγραμμα  που προσέφεραν οι dj Nicola Lavacca – Αυτοκίνηση και Divina και Γιώργος Γκόγκος – Kifissia Radio.

  Μέσω της δράσης δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύπτουμε ξανά την πόλη  και να βελτιώνουμε  το περιβάλλον. Καλλιεργείται κουλτούρα χρήσης πιο φιλικών προς την πόλη μέσων μετακίνησης όπως το ποδήλατο και τα πατίνια. Παράλληλα κεντρικά σημεία του Δήμου μας μετατρέπονται σε σημεία συνάντησης και βόλτας των πολιτών με τα παιδιά να παίζουν ελεύθερα και να απολαμβάνουν την ομορφιά του προαστίου μας.

  Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς και τους εθελοντές, που βοήθησαν στον ασφαλή αποκλεισμό του  κέντρου της Νέα Ερυθραίας.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ