Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ξεκινάει άμεσα η αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών ή/και τυχόν αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων στο Δήμο Διονύσου

  αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών ή/και τυχόν αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων - Δήμος Διονύσου

  Η Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενη πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου και παρά τις δυσκολίες αλλά και τα σοβαρά προβλήματα προγραμματισμού που προέκυψαν από τη διαδικασία που ακολούθησε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ενέκρινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το πρακτικό του γνωμοδοτικού οργάνου (ΑΡ. 32Α Ν. 4412/2016 & ΠΑΡ. 1 ΑΡ. 43 Ν. 4605/2019) και ανέθεσε σε πέντε αναδόχους, εκ των συνολικά 15 που κλήθηκαν, την προμήθεια υπηρεσιών αποκομιδής (μεταφοράς και διαχείρισης) βιοαποδομήσιμων υλικών ή/και τυχόν αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).

  Ως εκ τούτου, οι εταιρίες θα αναλάβουν τάχιστα με οχήματα και προσωπικό τον καθαρισμό κάθε δημοτικής κοινότητας, σε όλη την έκταση του Δήμου.

  Να σημειώσουμε ότι το διαγωνισμό για τον καθαρισμό του Δήμου Διονύσου, που ξεκίνησε από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ακολούθησαν συνεχείς ενστάσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει έως σήμερα τελεσιδικήσει.

  Η νέα Δημοτική Αρχή, ως όφειλε, κινήθηκε άμεσα για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος για το Δήμο Διονύσου, που αφορά τους τομείς της πυρασφάλειας – πυροπροστασίας αλλά και της καθαριότητας.

  Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η διατήρησή του σε άψογη κατάσταση είναι υπόθεση όλων μας. Δεδομένου ότι μαζί χτίζουμε το Αύριο του Δήμου μας, είναι ανάγκη να προβούμε από κοινού, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, σε ενέργειες προκειμένου να το διατηρήσουμε όμορφο, καθαρό και ασφαλή από κινδύνους πυρκαγιών.

  Υποχρεώσεις Κατοίκων για Καθαρισμό – Αποψίλωση Οικοπέδων Σύμφωνα με την Εφαρμογή της 20/2023 Πυροσβεστικής Διάταξης και τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Διονύσου…

  1. ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ 2024
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ