Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ισχυρό Μήνυμα Νίκης έστειλε ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο»

  εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο»

  Ισχυρό Μήνυμα Νίκης όλων των Πολιτών του Διονύσου από την πρώτη Κυριακή έστειλε ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, στα εγκαίνια του κατάμεστου Εκλογικού Κέντρου της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο».

  Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των πολιτών στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο» και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023, στην Άνοιξη (Μαραθώνος 77 & Χελμού 2), μέσα σε κλίμα ενότητας αλλά και αισιοδοξίας για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.

  Στην αρχή της εκδήλωσης και πριν από την ομιλία του Δημάρχου Διονύσου και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Καλαφατέλη, υπήρξε ειδική αναφορά για τα θύματα που υπήρξαν στη Λιβύη και τη Θεσσαλία και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

  Ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο» έστειλε με την ομιλία του Μήνυμα Νίκης από την πρώτη Κυριακή, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά τόσο στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής κατά τη διάρκεια της παρούσας θητείας, με έργα και μελέτες άνω των 106 εκ. ευρώ, όσο και στο σχεδιασμό για τη νέα πενταετία. ΈΘεσε επίσης το δίλημμα, για το ποιοι αποδεδειγμένα είναι αυτοί που έχουν τη γνώση, τη διοικητική εμπειρία αλλά και την πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων, προκειμένου να διαχειριστούν τις τύχες του Δήμου Διονύσου την επόμενη μέρα των Δημοτικών Εκλογών.

  Στην επιτυχημένη εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων το «παρών» ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Στέλιος Πέτσας, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Φώλιας, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Θανάσης Αυγερινός και Βασίλης Κόκκαλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Στέλιος Κοροβέσης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Αγγέλικας, οι πρώην Δήμαρχοι Αγίου Στεφάνου Παναγιώτης Βορριάς και Διονύσης Σακελλαρίου, ο πρώην Πρόεδρος ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης, ο πρώην Πρόεδρος Σταμάτας Σταμάτης Κριεμάδης και οι Υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι Τάσος Καρασαρλής, Δημήτρης Αγγελής, Γιάννα Τσούπρα, Μυρτώ Κοροβέση, Βασίλης Μπούτσης και Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ