Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Η Νεανική και Παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου κατέκτησε το Βραβείο Κοινού στο 12ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ στη Θεσσαλονίκη

  Νεανική και Παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου - Βραβείο Κοινού στο 12ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ

  Η Νεανική και Παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου κατέκτησε το Βραβείο Κοινού στο 12ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ στις 7/5/2023 στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

  Η άψογη ερμηνεία της χορωδίας του Δήμου μας με τις καταπληκτικές χορογραφίες,  εντυπωσίασε το κοινό, την Κριτική επιτροπή και τα μέλη των υπόλοιπων χορωδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

  Η Τελετή Έναρξης πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Κήπου, δίπλα στον Λευκό Πύργο, με συμμετοχή όλων των χορωδιών!

  Συγχαρητήρια στους ταλαντούχους χορωδούς μας, στη Μαέστρο Χρυσούλα Τσιμούρη, στη βοηθό μαέστρου Δήμητρα Χανού, στην υπεύθυνη χοροκίνησης Ελεάννα Κοστιούτσου, στον υπεύθυνο της ορχήστρας Ηλία Αργυρόπουλο και στους μουσικούς Γιώργο Πολίτη και Δημήτρη Βαρζαμπετιάν.

  Ευχαριστούμε επίσης την Εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για την στήριξή της.

  Αναμένοντας το επίσημο βίντεο της διοργάνωσης, μπορείτε να δείτε ένα αντιπροσωπευτικό ερασιτεχνικό βίντεο για να απολαύσετε τους χορωδούς μας.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ