Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Επιτυχημένη η δράση του Δήμου Κηφισιάς για τη συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων και παιχνιδιών για τα παιδιά μαζί με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

  Χριστούγεννιάτικα Δώρα - Δήμος Κηφισιάς

  Χριστούγεννα σημαίνει αλληλεγγύη και προσφορά. Το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας προσήλθαν δεκάδες πολίτες προσφέροντας παιχνίδια και άλλα δώρα, καταφέρνοντας έτσι να συγκεντρωθούν 60 κούτες με παιχνίδια για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

  Η  ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου και του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για τη συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων και παιχνιδιών για τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών του Δήμου Κηφισιάς ήταν μεγάλη και συγκινητική. Ανάμεσά τους παιδιά τα οποία δωρίσαν τα παλιά τους παιχνίδια, γιαγιάδες και παππούδες που προσέφεραν  παιχνίδια των εγγονών τους, οικογένειες που αγόρασαν και έδωσαν καινούργια δώρα για τα παιδιά του Δήμου Κηφισιάς που έχουν την ανάγκη μας. Όλοι μαζί γίναμε ξανά Αϊ Βασίληδες για τα παιδιά!

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα  Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στη δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς για την συνεισφορά τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Κηφισιάς.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ