Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Επιμορφωτική Δράση «Παιδιά και Σκύλοι» στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Διονύσου

  Επιμορφωτική Δράση «Παιδιά και Σκύλοι» - Νηπιαγωγεία Δήμου Διονύσου

  Ο Δήμος Διονύσου μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Ισότητας & Τουριστικής Ανάπτυξης και της Αντιδημάρχου Σοφίας Κατσίγιαννη, σε συνεργασία με τον κ. Κώστα Μαρτίνη, εκπαιδευτή σκύλων και ιδιοκτήτη της εταιρείας Athens Dog Training Club, υλοποιούν με μεγάλη επιτυχία την επιμορφωτική και βιωματική δράση με τίτλο «Παιδιά και Σκύλοι», στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Διονύσου από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο 2023.

  Βασικός στόχος της δράσης είναι η συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την επαφή τους με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν τις έννοιες της φροντίδας, της υπευθυνότητας και του σεβασμού για τα σκυλιά. Η δράση είναι βιωματική και περιλαμβάνει παιχνίδι, εξάσκηση σε διάφορες ασκήσεις, όπως «κάτσε- μείνε», κατανόηση της χαράς του σκύλου, όταν κουνάει την ουρά του, κατανόηση της ανάγκης του για επαφή με τον άνθρωπο και απόκτηση γνώσεων σχετικά με την ασφαλή προσέγγιση ενός σκύλου.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ