Επιμέρους συνάντηση για το Τ.Π.Σ. της Άνοιξης και της Σταμάτας και ενημερωτική ομιλία για την Πυροπροστασία και τις Δασικές Πυρκαγιές

Η επιμέρους συνάντηση για το Τ.Π.Σ. της Άνοιξης και της Σταμάτας:
Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τρίτη επιμέρους συνάντηση αναφορικά με το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Διονύσου.
Συζητήθηκαν ζητήματα και τυχόν προβλήματα των περιοχών της Άνοιξης και της Σταμάτας, παρουσία της Δημάρχου Διονύσου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, Α. Κουκά.
Ενημερωτική ομιλία για την Πυροπροστασία και τις Δασικές Πυρκαγιές:
Χθες το απόγευμα διεξήχθη η ενημερωτική ομιλία «Πυροπροστασία και Δασικές Πυρκαγιές» για τους κατοίκους της Άνοιξης. Κύριος ομιλητής ήταν ο Ανθυποπυραγός Νικόλαος Μουρατίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης των πυρκαγιών.
Το «παρών» έδωσαν ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, Αντιπύραρχος Γεώργιος Πετρόπουλος, ο Υποδιοικητής Αντιπύραρχος Ι. Αρτοποιός, ο Πυραγός Χριστόφορος Κούτσικος καθώς και πυροσβέστες αλλά και τα εθελοντικά κλιμάκια των Δ.Κ. Άνοιξης και Ροδόπολης.