Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εντυπωσίασαν τα νιάτα του Δήμου Διονύσου στην παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

  παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις - 25η Μαρτίου - Δήμος Διονύσου

  Ο Δήμος Διονύσου γιόρτασε με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες, με σημαιοστολισμούς, δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις, καταθέσεις στεφάνων και εντυπωσιακές μαθητικές παρελάσεις.

  Στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Άγιο Στέφανο οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου & Αγίου Στεφάνου, χοροστατούντων του Εφημερίου π. Χρυσοβαλάντη και του π. Γεωργίου, η οποία τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Διοικητή της 651 ΑΒΥΠ Συνταγματάρχη Παναγιώτη Παπαδόπουλου, του Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Στεφάνου Νικόλαου Νούσα, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων και μελών της Διοίκησης, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, εκπροσώπων Τοπικών Αρχών, Νομικών Προσώπων, Φορέων καθώς και πλήθους πολιτών.

  Ακολούθησαν η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων, η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από το Δήμαρχο Διονύσου και η κατάθεση στεφάνων από επισήμους, μαθητές, συλλόγους, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στέλιος Κοροβέσης.

  Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την κεντρική μαθητική παρέλαση, με τελετάρχη τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρη Μπαμπανίκα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Διονύσου.

  Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες. Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ, και εδώ.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ