Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης των συναυλιών της Μουσικής Σχολής Διονύσου παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη

  τελετή έναρξης συναυλιών της Μουσικής Σχολής Διονύσου

  Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι συναυλίες της Μουσικής Σχολής Διονύσου, στο πλαίσιο των «Μικρών Διονυσίων 2022» στον Παλιό Σταθμό Τρένου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

  Παρών στην όμορφη εκδήλωση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ήταν και ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. «Τη σκυτάλη παίρνουν απόψε τα νιάτα του Δήμου μας, που σηματοδοτούν το αύριο και το μέλλον της κοινωνίας μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο κ.Καλαφατέλης, ο οποίος συνεχάρη τη Γενική Διευθύντρια της Σχολής, Μαέστρο κ. Χρυσούλα Τσιμούρη, το Διευθυντή Σπουδών κ. Ιωάννη Τουφεξή, τους εκπαιδευτές, τα παιδιά της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας καθώς και όλους τους σπουδαστές των υπόλοιπων τμημάτων (μουσικών οργάνων & τραγουδιού).

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρος Αρνής, η Εντεταλμένη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη και η πρώην Αντιδήμαρχος Αναστασία Στασινοπούλου, που μαζί με το Δήμαρχο έδωσαν στο τέλος της εκδήλωσης τους ετήσιους επαίνους στους σπουδαστές.

  Οι συναυλίες της Μουσικής Σχολής συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 23/6.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ