Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Ενημέρωση για την 21η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου

  21η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου

  ?Χθες μάθαμε ότι το να παραδέχεται ένας δημοτικός σύμβουλος τη χρησιμότητα και αναγκαιότητα ενός έργου αλλά να ψηφίζει ΟΧΙ στην εκτέλεσή του, λόγω εμπάθειας προς το πρόσωπο του Προέδρου του Δ.Σ. ή κάποιου άλλου πολιτικού προσώπου, είναι… πολιτική θέση!!

  ?Η αλήθεια όμως είναι ότι κάτι τέτοιο συνιστά απαράδεκτη συμπεριφορά και μάλιστα καφενειακού επιπέδου!!

  ?Ο κ. Ζαμάνης είναι γνωστός για το ύφος του και όχι μόνο…

  ?Όμως πως οι κ.κ. Κουριδάκης, Κλήμης, Παντέλογλου, Καρυστινός και Στυλιανού θα εξηγήσουν στους ψηφοφόρους τους τη θέση τους ; Ενδιαφέρει άραγε τον πολίτη αν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ή οποιοσδήποτε άλλος από τη δημοτική αρχή δεν είναι αρεστός στην αντιπολίτευση ή μήπως τον νοιάζει το συμφέρον του Δήμου και η πραγματοποίηση των αναγκαίων έργων που όλοι έχουμε ανάγκη ;

  ?Δυστυχώς οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης απέδειξαν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το δικό τους μικροπολιτικό συμφέρον και όχι το καλό της πόλης και των δημοτών.

  ?Για την ιστορία, τα κύρια θέματα που καταψήφισαν ήταν δύο:
  – Το 1ο θέμα, που αφορούσε σε ορισμό υπαλλήλου του Δήμου ως υπευθύνου για την κίνηση των λογαριασμών στους οποίους έχουν κατατεθεί τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει και λάβει ο Δήμος Διονύσου από επιχορηγήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, για την αντιμετώπιση ζημιών και φυσικών καταστροφών (880.000 ευρώ).
  – το 5ο θέμα, που αφορούσε στην αγορά οικοπέδου που είναι απαραίτητο για την κατασκευή αντλιοστασίου, στο πλαίσιο του έργου της αποχέτευσης του Αγίου Στεφάνου.

  ?Και τα δύο αυτά θέματα η αντιπολίτευση τα καταψήφισε. Το πρώτο θέμα δεν πέρασε, με αποτέλεσμα τα χρήματα των επιχορηγήσεων να μην μπορούν να αξιοποιηθούν, ενώ το 5ο θέμα εγκρίθηκε με οριακή πλειοψηφία (19 έναντι 18) καθώς δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Αγίου Στεφάνου πήγαν κόντρα στην κομματική γραμμή των κ. Ζαμάνη και Κουριδάκη…

  ?Και στα δυο αυτά θέματα οι παραταξεις της αντιπολίτευσης και οι ανεξαρτητοι ψήφισαν ΟΧΙ γιατι δεν τους αρέσει ο Πρόεδρος του ΔΣ…

  ?Αξίζει να αναφερθούμε στην υπεύθυνη στάση που επέδειξαν η κα. Σοφία Αγγελάκη και ο κ. Σταμάτης Δημητριάδης, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τη χρησιμότητα και τη σοβαρότητα του θέματος της αποχέτευσης, ψήφισαν υπέρ ,παρά το bullying που υπέστησαν.

  ?Οι μάσκες πέφτουν. Όσοι επιθυμούν να δοξαστούν κρυπτόμενοι πίσω από μικροπολιτικές συμπεριφορές, έχουν διαλέξει λάθος στιγμή και λάθος Δήμο να το κάνουν.

  Οι θέσεις και πράξεις θα επικοινωνούνται στους πολίτες με όλα τα πρόσφορα μέσα και θα κρίνονται από αυτούς και μόνο.

  Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ