Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εκδήλωση ΚΕΜΜΕ – Πολιτιστική Διπλωματία με το βλέμμα στο μέλλον

  Εκδήλωση ΚΕΜΜΕ - Πολιτιστική Διπλωματία

  Μια τριπολική βραδιά στο ΚΕΜΜΕ ένωσε τρία σημαντικά θέματα: Το λογοτεχνικό έτος «Ιάκωβος Καμπανέλης», την Πολιτιστική Διπλωματία και την Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.

  Μία εκδήλωση με ομιλητές τον βουλευτή και πρώην Υπουργό Θεόδωρο Ρουσσόπουλο, την πρώην Υφυπουργό Μιλένα Αποστολάκη και τον γενικό καλλιτεχνικός διευθυντής της «Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023» Μιχάλη Μαρμαρινό.

  Ο μεγάλος ηθοποιός Γ. Αρμένης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Ιάκωβου Καμπανέλη και οι ηθοποιοί Μαίρη Ραζή και Σωτήρης  Ραζής παρουσίασαν μία σκηνή από το έργο του «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού».

  Παρόντες ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Κεχρής, ο Λεονάρδος Ρακιτζής και πολύς κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

  Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μαργαρίτης διοργάνωσε την εκδήλωση και ο ακούραστος Κώστας Μαντάς επιμελήθηκε της βραδιάς.

  Δείτε το Δ.Τ. που εξέδωσαν οι διοργανωτές εδώ.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ