Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Παρουσίαση του βιβλίου «Πορφυρός Λύκος» του Πέτρου Κασιμάτη στη Δροσιά την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00

Πορφυρός Λύκος βιβλίο εξώφυλλο

Παρουσίαση του βιβλίου, «Πορφυρός Λύκος», του Πέτρου Κασιμάτη, θα πραγματοποιηθεί στη Δροσιά, την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, Γρ. Λαμπράκη 19.

ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου, Χρήστος Ποτίδης, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη και με τον συγγραφέα θα πραγματοποιήσει οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του «Πορφυρός Λύκος».

Το βιβλίο «Πορφυρός Λύκος» αναφέρεται στην πιο συγκλονιστική υπόθεση κατασκοπείας του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και οι αποκαλύψεις εδώ είναι πρωτόγνωρες και συγκλονίζουν. Οι πληροφορίες-φωτιά αφορούν τον Ναζί κατάσκοπο του Χίτλερ, Χανς Ρίγκλερ, που έδρασε στην Ελλάδα υποδυόμενος τον Βρετανό κινηματογραφιστή!

Σασπένς, δράση, δολοφονίες, σεξ, μυστικές κρυψώνες, ορμητήρια συσκέψεων, προμήθεια δηλητηρίων για δολοφονίες, υπέροχα κορίτσια στην Ελλάδα του πολέμου, βρώμικο παρασκήνιο, τορπιλισμός του ΕΛΛΗ (ποιοι μετείχαν, πως έδρασαν οι Ιταλοί, γνώριζαν ή όχι οι Γερμανοί, καθώς και μια σειρά συναρπαστικών λεπτομερειών), μετατρέπουν το αληθινό αυτό μυθιστόρημα σε best seller του χειμώνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πάνος Σόμπολος (πρώην πρόεδρος ΕΣΗΕΑ), ο Δρ. Κοινωνιολογίας Παντείου, Δημήτρης Σταθακόπουλος,  και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ξυδάκη. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Τζένη Σακοράφα. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δικηγόρος Κέλλυ Σταμούλη.