Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Κοπή Πίτας – Πάρτι του Αθλητικού Σωματείου Τέννις «Άσσος Κρυονερίου»

Άσσος Κρυονερίου Κοπή Πίτας εικόνα

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας – Πάρτι του Αθλητικού Σωματείου Τέννις «Άσσος Κρυονερίου» στο La Place Cafe Bar, στο Κρυονέρι.

Στην καθιερωμένη ομιλία, πριν την κοπή της πίτας, η Πρόεδρος του σωματείου Χριστιάνα Καραπιπέρη ευχαρίστησε όλους όσου συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όπως και τους χορηγούς. Πέραν τούτο η Πρόεδρος έκανε λόγο (όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω) για ένα χρόνιο «παράπονο» του Αθλητικού Σωματείου Τέννις, σχετικά με την ανακατασκευή του γηπέδου τέννις.

Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι φορείς, όπως και οι επιχειρηματίες του Δήμου Διονύσου να ενδιαφερθούν άμεσα, ώστε να γίνει μια σωστή ανακατασκευή του γηπέδου, γιατί όπως ανέφερε και η Πρόεδρος, το Αθλητικό Σωματείο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά σε ένα τέτοιο άνοιγμα. Ο δήμος θα πρέπει πάντα να φροντίζει τις αθλητικές δομές του, ώστε να μπορούν όσοι αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες και προσφέρουν, να κάνουν την δουλειά τους όσο το δυνατόν καλύτερα και με τις σωστές συνθήκες. Ελπίζω να μην χρειαστεί να αναφερθούμε ξανά στο συγκεκριμένο αίτημα του Αθλητικού Σωματείου, και να προχωρήσει άμεσα το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου.

Όσον αφορά το πάρτι, όσο πέρναγε η ώρα όλο και γέμιζε το μαγαζί με άτομα όλων των ηλικιών. Η ατμόσφαιρα ήταν ωραία και χαλαρή, ό κόσμος είχε καλή ενεργεία και όρεξη να χορέψει και να διασκεδάσει. Η βραδιά κύλισε πολύ όμορφα και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές. Όσοι δεν έτυχε να παρευρεθούν απλά έχασαν μια ευκαιρία να περάσουν όμορφα την βραδιά τους… αλλά ευτυχώς γι αυτούς, υπάρχει και η επομένη φορά!