Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εισαγωγικό Πρόγραμμα Life Coaching από το Δήμο Διονύσου και την Μόρυα Ακριβή Χατζηϊωάννου

  Life Coaching

  Το Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού του Δήμου Διονύσου σε συνέχεια της εποικοδομητικής συνεργασίας με την εθελόντρια του Μητρώου μας θεραπεύτρια και πιστοποιημένη Coach Μόρυα Ακριβή Χατζηϊωάννου και τους επιτυχημένους κύκλους Spa Ενσυνειδητότητας (Mindfulness) εκκινεί ένα νέο πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης.

  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εισαγωγής στο Life Coaching που στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των συμμετεχόντων. Σε μια εποχή ταχύτατων αλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο, επάλληλων οικονομικών και υγειονομικών κρίσεων που προκαλούν μεγάλη αβεβαιότητα, έντονο στρες, και τάσεις εσωτερικής θλίψης, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη των ανθρώπων να είναι ευέλικτοι ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται πιο εύκολα στις αλλαγές παραμένοντας θετικοί και καλλιεργώντας την ελπίδα και την αισιοδοξία μέσα τους.

  Μήπως αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα για κάποια εσωτερική αλλαγή; Αν ναι, τότε είστε προσκεκλημένοι στο εισαγωγικό πρόγραμμα Life
  Coaching! Tο πρόγραμμα εκτυλίσσεται σε 4 συναντήσεις. Στις 4 βιωματικές συναντήσεις θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε:

  • Τι είναι το Life Coaching;(Ορισμός, Θέσπιση πλαισίου, Αποσαφήνιση προσδοκιών-αιτημάτων, Αποτύπωση παρούσας κατάστασης)
  • Αξιολόγηση Τομέων Ζωής – Τροχός Ζωής, Μέρος 1ο Πρακτικές Χαλάρωσης
  • Αξιολόγηση Τομέων Ζωής – Τροχός Ζωής, Μέρος 2ο Πρακτικές Χαλάρωσης
  • Εντοπισμός Αξιών – Οι προσωπικές αξίες είναι η πυξίδα της ζωής μας.

  Ο κάθε κύκλος Life Coaching, υπό την καθοδήγηση της Πνευματικής Δασκάλας και πιστοποιημένης Coach στο Evidence-Based Coaching Μόρυας Ακριβής Χατζηϊωάννου, εκτυλίσσεται μέσα από 4 εβδομαδιαίες συναντήσεις, διάρκειας 1,5 ώρας, και θα πραγματοποιείται στο ΠΠΚ Άνοιξης (Κανάρη 3, Άνοιξη) Δευτέρα 19:00-20:30μ.μ.

  Ο πρώτος κύκλος ξεκινά την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023.
  Απαιτείται Δήλωση συμμετοχής στο 213 21 39812/213 213 9810 και diavoulefsi-ethelodismos@dionysos.gr
  Σας περιμένουμε
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ