Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εικαστικές διαδρομές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς

  Εικαστικές διαδρομές Δήμου Κηφισιάς

  Μια «διαφορετική», δημιουργική πτυχή των ανθρώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς παρουσιάστηκε στο ΚΕΜΜΕ στη φιλόξενη Βίλα Κώστα, το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Οκτωβρίου 2022 στην έκθεση «Εικαστικές διαδρομές». Την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου και πολλοί πολίτες.

  Οι μηχανικοί και οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς  μελετούν, σχεδιάζουν, επιβλέπουν έργα αλλά και μπορούν να αποτυπώνουν όλα όσα βλέπουν γύρω τους όχι μόνο σε αρχιτεκτονικά σχέδια αλλά και σε ιδιαίτερες εικαστικές δημιουργίες.

  Ανάμεσα στα 40 έργα τους: τριήρεις, ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, αιγαιοπελαγίτικα τοπία, μορφές, βιβλία  συνδυασμένα με υλικά τη δουλειάς τους όπως παλιά παράθυρα και πόρτες που ανοίγουν τον δρόμο της έμπνευσης και της δημιουργίας τους.

  Η δραστήρια καλλιτεχνική ομάδα της Τεχνικής Υπηρεσίας συνεχίζει τη δράση της εντάσσοντας στους κόλπους της και άλλους συναδέλφους του Δήμου που αναζητούν δημιουργική έκφραση μέσω των εικαστικών τεχνών.

  Συγχαρητήρια στους: Γωγώ Γιαννακοπουλου. Σοφία Θαλασσινού, Λέτα Μουσούρη και  Ιάκωβο Συρίγο.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ