Πέμπτη 8 Ιουνίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Εγκρίθηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του Οικισμού Αναγέννησης και άλλων περιοχών του Δήμου Διονύσου

  αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης - Δήμου Διονύσου

  Στην έγκριση κατακύρωσης της σύμβασης: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ», συνολικού συνολικού προϋπολογισμού 1.706.000 ευρώ,  προχώρησε την Τρίτη 29/11 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου στην 50η Τακτική Συνδρίαση του 2022.

  Στο αντικείμενο του έργου το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μετά από έγκριση της πρότασης που υπέβαλε ο Δήμος, περιλαμβάνεται η αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης σε όλους τους διανοιγμένους δρόμους του Οικισμού Αναγέννησης της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, καθώς και η κατασκευή τροφοδοτικού αγωγού από το υφιστάμενο αντλιοστάσιο A/Σ 1 που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών. Επίσης, το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση τμημάτων του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης και σε άλλες περιοχές του Δήμου Διονύσου που εμφανίζουν συχνότερα προβλήματα βλαβών, όπως στο Πευκόφυτο Αγίου Στεφάνο (οδός Λακωνίας), στο Κρυονέρι (οδοί Ανοίξεως, Πολυτεχνείου και Ασκληπιού) καθώς και τη Σταμάτα (κατασκευή του τροφοδοτικού αγωγού της δεξαμενής αποθήκευσης νερού Σταμάτας από το αντλιοστάσιο ΕΥΔΑΠ στην οδό Καϊρη).

  H αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του Οικισμού Αναγέννησης και των άλλων περιοχών του Δήμου Διονύσου αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο το οποίο, σε συνδυασμό με άλλα σχετικά έργα που υλοποιούνται παράλληλα, αναμένεται να επιλύσει σε μεγάλο βαθμό τα χρόνια προβλήματα των υποδομών ύδρευσης του Δήμου προς όφελος των πολιτών.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ