Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση ένταξης του έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων του Αγίου Στεφάνου

  «Διαύγεια» απόφαση ένταξης έργου αποχέτευσης ακαθάρτων Αγίου Στεφάνου

  Δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, η απόφαση ένταξης του έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων των περιοχών Αγίου Στεφάνου, Ραπεντώσας και Πευκοφύτου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 45 εκ.ευρώ μαζί με το ΦΠΑ (καθαρό ποσό 36.648.335 €).

  Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

  «Η απόφαση ένταξης της αποχέτευσης ακαθάρτων του Αγίου Στεφάνου, της Ραπεντώσας και του Πευκοφύτου που δημοσιεύθηκε σήμερα, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερη θετική εξέλιξη και μια ιστορική μέρα για τον Άγιο Στέφανο. Επιτέλους, μετά από πολλούς κόπους και άοκνες προσπάθειές μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, εξασφαλίσαμε ένα έργο πνοής, συνολικού προϋπολογισμού 45 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, αρμόδιους αντιδημάρχους και εντεταλμένους, καθώς και όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας. Μετά τη σημερινή απόφαση, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου, μέσω προγραμματικής σύμβασης με την ΕΥΔΑΠ. Έτσι λύνουμε οριστικά το πρόβλημα αποχέτευσης του Αγίου Στεφάνου αλλά και όλου του Δήμου, με τα έργα που ήδη εκτελούνται και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες».
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ