Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο το νερό που πίνουν οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου, σύμφωνα με τον τακτικό χημικό-μικροβιολογικό έλεγχο

  ασφαλές και κατάλληλο νερό - Δήμου Διονύσου

  Ο Δήμος Διονύσου σε απάντηση της απαράδεκτης και ανεύθυνης ανακοίνωσης – «καταγγελίας» που εξέδωσε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου», με την οποία κάνει λόγο για δήθεν «ακατάλληλο και επικίνδυνο νερό για την υγεία των δημοτών», δίνει στη δημοσιότητα τα τελευταία επίσημα αποτελέσματα (Μάιος 2023) του χημικού – μικροβιολογικού ελέγχου που διενεργεί η εταιρία EUROFINS ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ – ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ.

  Η συγκεκριμένη συμβαλλόμενη εταιρία προβαίνει σε τακτικό χημικό-μικροβιολογικό έλεγχο του πόσιμου νερού μέσω μηνιαίας δειγματοληψίας σε διάφορα σημεία και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου (Ομάδα Α, Ομάδα Β, Επαναληπτικές αναλύσεις, αναλύσεις νέας νομοθεσίας, μέτρηση ολικής ακτινοβολίας μέτρηση ισότοπων του ουρανίου και ανάλυση βαρέων μετάλλων) σε εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ( ΕΣΥΔ) σύμφωνα με το ISO 17025 τόσο για τη δειγματοληψία όσο και για τις αναλύσεις πόσιμου νερού.

  Όπως αποδεικνύεται από τα πιστοποιητικά που παραθέτουμε, το νερό που πίνουν οι δημότες του Δήμου Διονύσου είναι απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο.

  Καλούμε τη «Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου» αλλά και οποιονδήποτε άλλο επιχειρήσει στο μέλλον να κινδυνολογήσει και να διασπείρει αδικαιολόγητη ανησυχία προς τους κατοίκους του Δήμου μας, να αποφύγει αυθαίρετες και εν τέλει συκοφαντικές κρίσεις που δεν βασίζονται στα πραγματικά περιστατικά και την αλήθεια.

  Δείτε εδώ όλα τα πιστοποιητικά:
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ