Σάββατο 23 Οκτωβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Ζωντανή μετάδοση μέσω livestreaming των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου εγκαίνια εικόνα

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, 2020, στις 7 π.μ. θα τελεστούν μὲ κάθε ἐπισημότητα τα Ἐγκαίνια του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου, απὸ το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ.Κύριλλο.

Υπογραμμίζεται ότι η αποπεράτωση του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική συνδρομή και βοήθεια του μεγάλου ευεργέτη και επίτιμου δημότη του Δήμου Διονύσου κου Αθανασίου Μαρτίνου.

Στις ακολουθίες, το Σάββατο το απόγευμα στὶς 6 μ.μ. (Κατάθεση ἱερῶν λειψάνων & Ἑσπερινὸς) καθὼς και την Κυριακή απο τὶς 7 π.μ. (Ἐγκαίνια-πρώτη θεία Λειτουργία), θα ψάλλουν πολυμελείς χοροί.

Για όσους πιστούςί δεν μπορέσουν να προσέλθουν στο Ναό για την τελετή των Εγκαινίων και στο πλαίσιο των αναγκαίων προληπτικών μέτρων λόγω του Covid-19, τους δίνεται η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά το πρωί της Κυριακής 20/9 στις 7 π.μ. μέσω livestreaming, ως εξής:

α) μέσω του YouTube στη διεύθυνση εδώ
β) της ιστοσελίδας του Δήμου Διονύσου www.dionysos.gr
γ) της σελίδας του Δήμου Διονύσου στο Facebook (Δήμος Διονύσου) πατώντας εδώ
δ) της ιστοσελίδας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου στη διεύθυνση www.agios-stefanos.gr
ε) της σελίδας του Ιερού Ναού στο Facebook (Iερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἁγίου Στεφάνου) πατώντας εδώ