Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Υπολειτουργούσες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου και η αδιαφορία του Δημάρχου

Εύπολις - Δημοτικές Υπηρεσίες

ℹ Η Δημοτική παράταξη «Εύπολις», δια του επικεφαλής Κωστή Κουριδάκη, έχει θέσει επανειλημμένες φορές ,στο Δημοτικό Συμβούλιο ερωτήματα στο Δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου (ΥΔΟΜ).

ℹ Ο Δήμαρχος, ουδέποτε έδωσε κάποια ουσιαστική απάντηση, που να δείχνει ότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα του θέματος και ότι σέβεται πολίτες και υπαλλήλους.
Είναι απολύτως ξεκάθαρο, και, μετά από τις σχετικές διαμαρτυρίες της Υπηρεσίας, ότι 𝛅𝛆𝛎 𝛔έ𝛃𝛆𝛕𝛂𝛊 𝛕𝛊ς 𝛅𝛖𝛔𝛋𝛐𝛌ί𝛆ς 𝛑𝛐𝛖 𝛂𝛎𝛕𝛊𝛍𝛆𝛕𝛚𝛑ί𝛇𝛐𝛖𝛎 𝛐𝛊 𝛖𝛑ά𝛌𝛌𝛈𝛌𝛐𝛊 και, φυσικά, τους πολίτες που δεν μπορούν να επιλύσουν τα θέματα τους. Δύο χρόνια τώρα, δεν έχει ενισχυθεί η ΥΔΟΜ:

📍 Αντιθέτως αποδυναμώθηκε και απαξιώθηκε

⚠️ Έχουμε φτάσει στο σημείο να επέμβουν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και ο δήμαρχος να κωφεύει. Οι υπάλληλοι, αντί να ασχολούνται με την ουσιαστική δουλειά τους, η οποία είναι ιδιαίτερα παραγωγική και νευραλγική, είναι αναγκασμένοι να απολογούνται στα εξώδικα, στις αναφορές και στις απειλές δικηγόρων, πολιτών και εισαγγελέων.

Υπάρχουν λύσεις, παρά την έλλειψη προσωπικού που επικαλείται η διοίκηση. Βούληση δεν υπάρχει

Η μετακίνηση υπαλλήλων από υπηρεσίες που έχουν λιγότερες ανάγκες, παράλληλα καθήκοντα μηχανικών άλλων τμημάτων, η οργάνωση και η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ταυτόχρονα με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και σεβασμού των εργαζομένων, θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση.

📍 Εμείς θα επιμείνουμε στο θέμα, αντικρούοντας τις κούφιες υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής για υπηρεσίες που σέβονται τον Δημότη…

Δημοτική παράταξη «Εύπολις»