Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απονεμήθηκε στο Δήμο Διονύσου για την προσφορά του στην πρόληψη για θέματα υγείας

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς - Δήμος Διονύσου

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απονεμήθηκε στο Δήμο Διονύσου για την προσφορά του στην πρόληψη για θέματα υγείας, στο πλαίσιο της θεσμοθέτησης των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.

Οι βραβεύσεις των Δήμων που αναπτύσσουν αντίστοιχα προληπτικά προγράμματα εξετάσεων πραγματοποιήθηκαν στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα Λαγκάδια Γορτυνίας το διήμερο 11 & 12/11.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, στο Δήμο Διονύσου βάζουμε τις βάσεις για να παραμείνουμε υγιείς», τόνισε σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος συμμετείχε διαδικτυακά στο συνέδριο.

Υπογραμμίζουμε ότι το Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου Διονύσου με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών ιατρών, των στελεχών του Δήμου και της Εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργίας Κριεμάδη, προωθεί συστηματικά την πραγματοποίηση μιας σειράς προληπτικών εξετάσεων για τους συμπολίτες μας ενώ επιδιώκει σταθερά την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.