Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Συνάντηση στο Δήμο Διονύσου με θέμα το άνοιγμα των σχολείων

Δήμος Διονύσου - άνοιγμα των σχολείων

Συνάντηση με μοναδικό θέμα την προετοιμασία για το ασφαλές και απρόσκοπτο άνοιγμα των σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6/9 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, με τη συμμετοχή των αρμόδιων Αντιδημάρχων Σ.Αρνή, Π.Λουκάτου,Σ .Κριεμάδη, Γ.Φωτάκη, Μ.Κόκκαλη, Δ.Ράικου, Μ.Τσιλιγκίρη και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α.Τόκα και Α.Κώνστα.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση και διεξοδική συζήτηση αναφορικά με όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το άνοιγμα αλλά και την ομαλή λειτουργία του συνόλου των σχολείων του Δήμου (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων). Επίσης καταγράφηκαν όλα τα ζητήματα τα οποία πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

Ο κ. Καλαφατέλης ζήτησε την κινητοποίηση όλου του μηχανισμού του Δήμου Διονύσου κα τη στενή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, προκειμένου να επισπευθούν και να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες όλες οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης και επισκευής που ήδη έχουν δρομολογηθεί.